Byla rowniez Kasia Kadziela przedstawicielkaPartii Kobiet . Reprezentowala rowniez Fundacje im. I.Jarugii -Nowackiej
1) W zakładce Aktualności http://www.sldmokotow.pl/index.htm zdjęcia ze spotkania pt. "DOKĄD ZMIERZA ŚWIAT I POLSKA
że lewica.pl dryfuje w stronę portalu, zajmującego się tylko wielką, partyjną, "realną" polityką. Jest więc miejsce na informacje o kolejnych debatach, organizowanych przez SLD, jest miejsce na newsy o poczynaniach rządu i przesunięciach w słupkach poparcia (zupełnie, jakby brakowało tych treści w głównym nurcie), ale już na doniesienie o dużej demonstracji antyfaszystowskiej (1 września, Poznań), wczorajszym strajku śląskich kolejarzy czy skandalicznych roszczeniach, wysuniętych 11 października przez jedną z organizacji pracodawców, miejsca nie ma. Po co więc czytać taki mały onet, skoro można mieć oryginał?
to o czym piszesz, to pierdoły.
nie ma w polszcze lewicy poza sld. a sld nie interesują antyfaszyści, czy jacyś tam kolejarze ze wschodnich niemiec -jedynie miejsca w parlamencie. to tam jest prawdziwe życie, a nie w domu jakiegoś tam obdartusa...
szkoda mi kołodki. za inteligentny do tego towarzystwa.
Nie chcę cię budzić z twojego pięknego snu ale niestety tak jest. O tym co jest i co będzie decyduje się na Wiejskiej. Kilku gościu puszczających bąki nawet w czerwoną kanapę nie zmieni nic, dopóki tej kanapy nie zamieni na fotele na Wiejskiej.
facet podczas światowego kryzysu kapitalizmu mówi, że polska jest za mało na rynek światowy otwarta?
to są neoliberalne jaja, szkoda że nie pieprznął w stół z nożycami
gościu, który nie dostał się z list samoobrony do sejmu i jest jednym wielkim odgrzewem, który nigdy nie musial podważać kapitalizmu, bo wydawało mu się, że w prl go nie było, a potem był czołowym liberałem nie doczekał się nawet redakcyjnego komentarza!
wy też redakcjo, jak szumlewicz, wierzycie że miller przyjdzie obieca szwedzką demokrację i uda się utrzymać ten program, który wymaga trzech kadencji o ile w ogóle jest realny?
nie stawiając oporu wobec bandy zgredów, którzy nie mają pomysłu na swój lajf i kaskę kompromitujecie się. antyfaszyści to margines? jestem w szoku - to reszta ludzi to faszyści?
nikogo nie nabierzecie. kroplówkami podtrzymując trupa pzpr-sdrp-sld-lid-sdpl-dpl tylko oddalacie możliwość przebrania się miarki, w której ludzie zorganizują się wobec prawicowego łajna, w którym zanurzyli nasze życie po uszy kolesie z w/w partii swoją niekumacją lewicowości. tym pacanom dalej się wydaje, że mogą być tonym blairem.
to te złamasy wysyłały żołnierzy na wojny imperium! ale luz chopaki pogadali, może nawet pomędrkowali i lewica.pl puszcza a klakierzy z sld piszą pościki. wasze dni są policzone!
PPP tam nie bylo
W SROD LEWYCH DUPKOW KTO BY POMYSLAL?